Ékszerre…

Az ékszer csupán egy csillogó kő, egy fényes, megmunkált fém, amely a viselőjétől lesz igazi, őszinte és tökéletes. Szeretjük az ékszereket, de igazán akkor lesznek szerethetőek számunkra, ha valóban nekünk szólnak.
Személyre szóló üzeneteddel a Szeretetszalag örökké felejthetetlenné teszi ajándékodat!
ékszer dobozban

Van az ékszer… Az egyetlen aki a tiéd. A legszebb, a legcsodálatosabb. Nem azért, mert Aranyból készült gyémántkövekkel van ékesítve. Hanem mert lelke van. És mert neked készült.
Az ékszerész, aki készítette, az Élet. Neked készítette.
De nem csak készítette, hanem fel is készítette.
Arra, hogy viseljék. Hogy az viselje, akinek készült.
Éppen ezért az ékszernek sem mindegy, ki veszi magára, ki birtokolja. Számodra pedig nem azért fontos, hogy csillogásával dicsekedj. Boldog vagy, hogy megtaláltad, és mint a gyermek, aki szíve vágyát kapta meg, szaladnál, hogy mindenkinek megmutasd. De nem azt akarod megmutatni, ami szemmel látható. Azt akarod, hogy az egész ékszert megismerje a világ. Nem csak külső csillogását, de belső ragyogását is. Az egészet, egyben. Ahogy megalkotta az Élet. Mert a lelked ékszere ő. És ezért a legszebb.
Létezik ez az ékszer
Csitáry-Hock Tamás

ékszer dobozban

Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.
Belső Nóra

ékszer dobozban